måndag 11 juni 2007

The BeinnsteRR

Här är ett smakprov ur fansinet "Rules of Animation" av mig och Kolbeinn Karlsson. Första upplagan är slutsåld men en andra är planerad under min förlängda studietid på serieskolan. Fansinet har slammat ordentligt och var extremt roligt att göra. Så roligt att ett nytt nummer är på gång. Nu med fler gäster, jag kan inte avslöja några namn ännu men det är koola kids på schlagerdiscotema. Jo, det är sant. Kolbeinn har för övrigt lämnat mig för gott för Uppsala, Power Team på distans kan vi numera kalla oss. Pappaserier

6 kommentarer:

Kolbeinn sa...

I Knoweeee! Vi kan inte göra the mighty fist längre! Idag skall jag rita en bild av benny som kräks slem framför en pyramid. Och du skall vara i rom och ha roligare än mig. Asshole.

Simon G sa...

Såg denna bilden för första gången på spx och skrattade spontant. Fnissar fortfarande varje gång jag kommer att tänka på den... varför är ni smutsiga liksom?

Hampus sa...

heej hanna vilken söt bild på dig och kolbeinn.
har du det bra annars i italien hejdå nu ska jag skriva något till laspalmas.

hanna p sa...

Hehe, serieskolan är lika med smutz. Jag har aldrig varit så sunkig, inte bara hygienmässigt utan även i mitt huvud. Men ibland/rätt ofta tvättar jag mig annars är man inte "schysst".

hanna p sa...

Hej lil'Bro! Jag har haft det bra i Italien. Bland annat blev jag kysst av en anarkistisk Tony Soprano. Det var skönt, han hette Valerio och bodde i ett stort trähus.

Kolbeinn sa...

Om du bara visste vilken sorts sunk och snusk som färdas i min hjärna just nu..... Good comeecs ahoy, Hanna P.

(ps: läser folk gamla blogposter eller inte? jag vet faktiskt inte. Ni som gör det kan se detta som en spoiler för pappaserier!)