onsdag 8 augusti 2007

Bäst i Klassen Bäst i Stan

På Bokmässans premiärdag släpps årets bästa seriealbum med det snyggaste omslaget någonsin. Henrik Bromander är sveriges bästa serietecknare och manusförfattare. Hans andra album "Tidigt På Morgonen" berättar över mer än 200 sidor historier om bland annat en mans saknad efter sin i estoniakatastrofen omkomna fru, en cancersjuk pojkes sista tid tillsammans med familjen och en misstänkt pedofil som desperat söker efter svar. Att läsa Henrik Bromanders serier framkallar en ohämmad känslovåg av skratt, obehag, äckel, tragik, sorg, ilska och sympati på samma gång. Det är beroendeframkallande. Man vill ha mer, känna mer. Boken kan redan nu förhandsbeställas direkt från Galago här på hemsidan. Jag har gjort en hyllningsbild men inte bara det, nästa nummer av Babian.se innehåller en serie som resultat av ett samarbete mellan mig och Henrik från i våras. Det nummret kommer släppas inom kort. Bokmässan pågår mellan 27-30 september. På torsdagen hålls också en släppfest för boken, då ska jag ha mina bästa festkläder och festskor på och luggen lagd på festligaste vis.

3 kommentarer:

Svenske sa...

Åh vilket fint porträtt. Oj oj vilka ugglor i mossen och vilken kille, det är säkert din. Himmlen är tillochmed helt romantisktkvällsrosa. Åh.

Kolbeinn sa...

Helt underbart. Jag är överlycklig över att hannaporträtten är tillbaka från hyllan, och självklart skall jag göra mitt bästa för att vara där på bromies stora dag.

hanna p sa...

Jess! Tack båda. Och Kolbeinn JA! Det ska bli fest som heter duga. Jag ska ha byxor av guld, bara det!