onsdag 11 november 2009

"Istanbul & Konstantinopel"Jag är i Istanbul och gör lite olika grejer, bland annat äter jag dondurma, en mycket seg glass som med fördel inmundigas med bestick. Mado - Jag älskar dig! Fler bilder (OBS! riktiga OBS!) kommer snart. Jag stannar till måndag nästa vecka.

7 kommentarer:

Hannes Hopf sa...

Det där är riktigt om nom nom! jag vill också äta seg glass.

Kolbeinn sa...

Helt otroligt slajmigt yammy!

Hanna P sa...

Hannes: "Så himla god glass!"

Idag har jag set en katt som gett upp allt vad kattlig integritet är, helt smutsig, skakade när den gick som J-LO med parkinson desease... den satte sig ner för att bajsa mitt på ett torg (hallå, mitt på ett torg!) men orkade inte bry sig om att bajsa färdigt, utan bara: "öh, nu orkar jag inte sitta här mer" och reste sig med skiten hängandes ur röven. Fresh!

Sara Frida Hansson sa...

Det ser asgott ut! Påminner lite om sånt vitt kletfluff på burk du vet vad jag menar.

Hanna P sa...

Marshmallow Fluff! Åh JA!!! det är så gott. En gång hade jag en burk fluff med hallonsmak i kylskåpet, så åkte jag bort över helgen och när jag kom hem igen hade Josefin Svenske ätit upp hela innehållet, Gottgris!

Hillevi sa...

jag måste kolla om dom gör sån där glass i de turkiska kvarteren här i berlin!!!

Hanna P sa...

Ja, du måste testa, det är så coolt. Förestens så köpte jag med mig massor med Müller Milch när jag bytte flyg i Frankfurt. Åh den är så fantastiskt, så fyllig, krämig och likörig! Müller 4-ever!!

Har du det bra i Berlin käraste Hillevi?