måndag 17 maj 2010

Jag har fått post


Ha ha! Ny hobby! Tantblomma! Kalla det vad ni vill, jag kallar det Doktor Westerlunds blomma. Ja, det är en pelargon som luktar gott, typ citron och så kan man äta den. Jag tänkte väl testa det när den vuxit till sig. Det här är väl den enda form av barbari som vegetarianer kan ägna sig åt.

Förutom att plantera föregående växt och överösa den med kärlek och växtnäring så har jag på senaste tiden ritat en ny serie som kommer att vara med i antologin Världens Ende som utkommer till bokmässan i höst. Och just nu ritar jag på ytterligare en! Previews kommer strax.

Sen fyllde jag 25 för ett tag sen. Jag fick en massa grymma presenter som t ex en säckakärra, en porslinskatt, retro diskmedel, pennor, böcker av Miranda July, Agnès Humbert, Åsa Grennvalls "Svinet" som var så otroligt jävla bra. Jag fick också PORR! He he, av Björn A fick jag "Dirty Diaries" eftersom jag enligt hans utsago "tjatat" om att vilja se den så länge. Jag vet inte om det är sant men jag blev både glad och en smula generad av presenten. Det är ju inte varje dag som en får porr av sina manliga kamrater då det skulle kännas som en "helt bekväm vardagsgrej". Nu har jag iallafall sett den och den var ganska bra, skulle ge det samlade betyget 3,5 av 5 men vissa filmer var 4. Mina favoriter var "Skin" "Body contact" och "Flasher girl on Tour".

Hejdå!

5 kommentarer:

Kolbeinn sa...

Flasher girl on tour är pepp. Först tyckte jag det var töntigt att alla hade valt the knife i soundtracket, men sen kom jag ju på att det var för att de ställde upp gratis och gillade grejen. Du har en presse kvar förresten, jag skickar den snart!

Cia sa...

Vilka rätter kan man laga av pelargonen?

Hanna P sa...

Kolb: Haha! Ja, nu när du säger det så var det ju the knife hela tiden. VAd är det för present? Nu har jag glömt eller så visste jag aldrig något!!!

Cia: Laga vad som helst, typ. Baka en kaka, brygg te på den. Rök den, nej he he, gör inte det förresten.
Den lukar och smakar citron och ros. Citron gillar jag men ros är töntigt!

Henrik Bromander sa...

Det är inte the Knife i soundtracket, det är Fever ray. Jag tyckte också att "Bodycontact" var bäst.

Hanna P sa...

Henrik: Du has rett.