fredag 30 juli 2010

Semesteruppdatering


Hej! Det har varit ett tag sedan jag uppdaterade här med bilder och skoj. Anledningarna är många, bland annat har jag jobbat hårt, hållit ett par serietecknar-workshops för underbara kids i och kring Göteborg. Jag har gjort min bästa serie någonsin, jag håller på för fullt och layoutar, och bygger ihop Världens Ende-boken. Helt själv, eller det är jag och Sandro som utan att riktigt kunna Indesign ändå lyckats. He he, vi skickar till tryck i början av augusti vilket betyder ganska snart och boken kommer att segla in i september lagom till bokmässan. För att skryta lite om övriga medverkande utöver kärnan i ateljékollektivet så bjuder jag på namn som: Kajsa Ekis Ekman (wow!) , Salka Sandén (dubbel-wow!), Pär Thörn Siska Humlesjö och Ekta. Det mesta innehållet är ihopsatt men omslaget håller jag fortfarande på och snickrar på. Det kommer bli så jävla bra!
Nu är jag i Småland och jobbar på sist nämnda parallellt med lite redigt fönsterputsarkneg. Sommaren är allt annat än semester för en arbetarklass-kulturarbetande-serietecknande-lärarstudent.

PS. Mina böner har besvarats! jag har blivit med Kattuggla i Gamlestaden! SANNING!!! Klockan 02 på nätterna kan jag ibland höra den hoa, helt jävla underbart. Mer info kommer. DS.

Hejdå!

2 kommentarer:

Kolbeinn sa...

HOOTNESS!

Ser fram emot att se boken förresten, särskilt när jag vet hur ihärdig ni jobbar på det.

/Kolb

Hanna P sa...

Yay!

Boken kommer bli asfet! Du ska få ett ex för att du är vår bästa vän! Och HET!

Wow-e-wow-wow!