tisdag 13 mars 2007

Babian nr. 6

Nytt nummer ute från Sveriges enda webb-serieantologi. Jag har gjort omslaget. Klicka in på sidan för gratis serier, Babian.se

6 kommentarer:

Kolbeinn sa...

Jag står rättad. Asshole.

Ruben sa...

klockrent! hur i allsin dar får du till dessa vackra linjer egentligen?/R

Hanna P sa...

Tack för vackra linjer! Det är ett rent hantverk faktiskt, okej nu släpper vi lös på materialnörderiet: Faber-Castell Ecco Pigment 0,3 och 0,5. Dubbla linjer som fylls av en Faber-Castell Pitt artist pen.
Handy madezzz n' photoshop coloring. Den som vill är välkommen in i ateljén och se på när jag tecknar. Jag varnar dock för sena nätter, sockerchock och mycket suck & pust.

Kolbeinn sa...

MYCKET suck och pust. Hanna, det påminnde mig om att du borde nog blogga denna info med, som en pysselstund typ.

Jan B sa...

Jag hatar att vara den men jag tror du borde ta och spara dina bilder i .gif för webben så att de blir ännu finare. .jpg är för foton och förenklar stora mängder färginfo... Men eftersom dina bilder är så klina förstör .jpg färgerna (kolla noga runt omkring linjerna på din blogg).
Fast det kan också bero på att blogger kanske sparar om din bild...

Uppdatera bloggen! Jag vet ju att du har saker att lägga upp. En snuskigt snygg serie till exempel..? Och kanske..? En tribute du fått av någon fan..? Typ mig?

Tänkte göra dig en skitfet illustratorbild först, som ett argument för att du ska testa, men sen satt jag och telefonklottrade (utan telefon!) och vips så hade jag redan gjort din bild...

Glad påsk!

hanna p sa...

Ja! Jag ska lägga upp den feta fanbilden. Det är den första fan-art jag någonsin fått, faktiskt. Men den där serien ska ju vara med i en känd svensk antologi för vuxenserier så det dröjer nog ett tag innan den kommer upp här.

Glad Påsssk!