måndag 8 oktober 2007

De säger: Mer Mer Mer!

Kompis Kolbeinn reste ner till Malmö över en helg. Vi skulle gå på Shoboshobo-utställning, vi skulle dricka surt kaffe, äta gourmetpizza, 5-kronors chokladtårta, halloumifalafel och vi skulle tillverka ett nytt fansin på mindre än 12 timmar. Okej om sanningen nu måste fram så tjuvstartade vi redan i våras, efter Rules of Animation, med att planera nästföljande utgivning i fansinserien "Hatgubbe". Nu var det dags för nummer 3 som jag tidigare i år avslöjat skulle bli på temat "schlagerdisco". Det var en ledande hint för ABBA. Med ny högre nivå bestående av två gästartister skulle fansinet tematiskt dedikeras våra svunna musikhjältar, utspelad i en kommande framtid där de är döda och för alltid har lämnat oss. Det var väl så att cirka 50 procent av fansinet i praktiken var klart, iallafall innehållet men tillägg och omslag skulle göras under en kväll och en natt. Kolbeinn hade inte sovit på mer än 24 timmar och av dessa spenderat mer än 8 på buss och tåg. Han var ganska stissig och vrång och det gjorde mig rädd. Vi blev iallfall klara och kopiatorn gjorde som jag ville och tryckte upp en lagom upplaga på 60 ex plus fler. Beställ fansinet "Benny Bjorn (will never return)" för 15 kronor eller liknade summa genom att maila hanna@pollydarton.se eller Kolbeinn.

9 kommentarer:

Kolbeinn sa...

Var jag stissig och vrång? Mest mot tvåtiden kanske, men mest var jag euforisk och lycklig! yayyay!

hanna p sa...

Ja det var mot tvåtiden och din humörtröskel började slitas ner. Okej jag blev inte rädd på riktigt, bara lite. Det är ett fint fansin vi gjort, partnereee!

Kolbeinn sa...

Jag gillar när du blir rädd.

Jan B sa...

Dessutom har jag länkat till dig i en post på min blogg. Jan

Miss Collie sa...

Jag avskyr hans redo-att-slicka min! =_= Han hör hemma i en Bamse tidning bara han får en sjysssst oberguin kropp som dom andra slickarna

Miss Collie sa...

...förresten (efter att ha kollat på din fanart längre ner) så vill jag också jätte jätte järna ha en fanart av dig! Snälla rara bussiga buss-hanna?

Anonym sa...

Det heter AUBERGINE!!

hanna p sa...

Alice: Jess Jess Jall!

Frans sa...

Hörru grymm grejj på Babian.se, men ska du inte lägga upp någn information om denn här?