tisdag 2 oktober 2007

Hej igen

Bokmässan avklarad. Det var en fin bokmässa i år, inga skandaler, inga allvarliga sjukdomar och inte så mycket dåliga serier. Bra serier däremot jag såg framemot att införskaffa var Deliruimkatten #9 av Björn Ahlén och Bokstaven E av Aggro, Johannes Torstensson. Jag tipsar om båda dessa och för folk som vill läsa en ny serie av mig så kan ni beställa Delirumkatten av bjornahlen @ hotmail.com. För fler grymma fansin av Aggro eller om man bara känner för att stalka kolla in Hanneshopfbloggen. Köpte någa nya böcker också, bla Skissbok av Marcus Nyblom som inte är en skissbok i vanlig seriefrämjandetbemärkelse utan utdrag och avsnitt ur Marcus egen "bildanteckningsbok" fylld till bredden med fantastiska färgmålningar, blyertsteckningar och kortare serier. Även nya böcker av Anneli Furmark "Jamen Förlåt Då" och Liv Strömquist "Hundra Procent Fett" i nytryck släpptes till mässan, som jag köpte och ett ex av den gamla porrosande klassiskern "Linda tycker om konst".


Delirumkatten #9 Farlig Teknik av Björn Ahlén

Bokstaven E av Aggro

Så var det fest också, närmare bestämt Henrik Bromanders releasefest för nya albumet Tidigt på Morgonen. Maten var god och ett Dj:set av Sandro M var riktigt bra. Jag bar ett par guldiga byxor och var gladare än det gladaste barnet i gatan över att få återse gamla goda vänner både från Malmö och Stockholm. (foto Ludwig och Döna)

Böcker, inträde, Henrik och guldbyxor

Jag och Björn Ahlén

Björnen Majls spelade mycket från Stones Throw Records

Aggro

Henrik Bromander och Kolbeinn Karlsson

Björn Ahlén, Ludwig Trollare och Stina

Kvällen till ära med väggmålning av festens hoast

Jag hade en Paper Rad-t-shirt

Sandro M spelade hits

Fest och Fabian Göranson i förgrunden

Mer fest

Kolbeinn och Jag, Power Team De-Luxe!

Jag ska flytta till Göteborg om en månad

5 kommentarer:

marcus sa...

å tack hanna för snälla kommentarer!

linda tycker om konst är så jävla bra, jag trodde jag var enda fanset tills kolbeinn visade upp sitt ex som han hade 'köpt'. jag har också 'köpt' mitt ex en gång i tiden. och som jag berättade för kolbeinn som blev mäkta imponerad: jag äger en t-shirt med linda!

kram mackan

hanna p sa...

Va!!! Jag skulle kunna döda för den där t-shirten! Det var nån som 'köpte' serieskolans ex också i höstas, då blev det helt plötsligt mindre roligt att gå dit.

Kolbeinn sa...

Jag läste båda aggro på tåget hem. De var faktiskt riktigt riktigt bra! I morgon däremot så får vi damma av spritpennorna och hatet, hanna. Det kommer att bli vackert.

hanna p sa...

Jess Bokks! Jag är jävligt uppskruvad inför teckningsmarathon. Jag tar med nåt gott att bjuda på också. Och utställning på lördag, öööh man blir snurrig av allt skoj.

josefin sa...

Ring när ni är här i stan, lova det!
Jag vill nog inte vara med i nått maratonlopp men träffa er det måste jag.