måndag 15 september 2008

På senaste

Har sagt upp mig från mitt jobb, nu pluggar jag på universitetet/hdk igen. Jag jobbar med några olika kreativa projekt, halvparallellt fast ganska långsamt. Föresten så har jag gjort affischen för Galagos bokmässa i år. Den kan jag visa här på bloggen snart. Det är väl ändå näst-nästa helg som bokmässan äger rum, jag kommer att närvara lite grann. Här är lite foton från vad jag gjort den senaste tiden. Dessutom förbereder jag inför ett hyllningsinlägg till en av mina absoluta serietecknar-/tecknarfavoriter i Sverige. Och undersöker olika fraktalternativ för en försändelse av en enorm glasslampa jag planerar att köpa från USA, men just nu går det inte så bra.

Skräpkultur

Hemlagad koreansk rödpeppar-nudelsoppa

Träffade en trevlig katt i Nässjö


God libanesisk buffe med pickles

Ritar på lång serie

11 kommentarer:

Lina Neidestam sa...

Äta mat, klappa katter, sluta på tråkigt jobb och rita, det låter ju som att du har en förbaskat rekorderlig höst att se fram emot. Jag vill se affischen, lägg upp!
(ja, alla dessa krav, typiskt)
Puss, kram

Hanna P sa...

Ja, det är knappt ens jobbigt att plugga. Det känns bra och det är roligt att rita. Mer god mat kommer det att bli, mer kattklapperi, och mer rit och skriv. Jag lovar att Galagopostern kommer upp här snart, den här veckan iallafall. Det är med Lindsay Lohan!

Jan B sa...

Lång serie! Vill se!

Hanna P sa...

Serien ska vara klar till nyår och ges ut på Kartago. Det är i Henrik Bromanders "Samarbeten"
Är inte du i England nu?

Sara Frida Hansson sa...

Vad mycket gott! För smaklökar och synlökar och allt. Vi ses på mässan!

Jan B sa...

Ska Bromander ges ut på Kartago? Åfasen. Har ni inte redan gjort ett samarbete? Fast det kanske inte ska vara med? Jaja, fint att den kommer till nyår för det är fan alltid julafton att se nya grejer av dig. Är det därför du vägrar skämma bort oss? Så att vi förblir lika chockade varje gång?

Jag åker till England om 6 dagar!

Hanna P sa...

Tack Sara, jag tycker om mat! Ja vi ses på mässan.

Jan, tack. Jo det samarbetet kommer också vara med och ett nytt och andra nya av annat folk. Alltså jag har deadline till nyår men boken kommer ut först till spx.
Jag önskar att o-bortskämningen berodde på en önskad chockeffekt men det är faktiskt vanlig hederlig improduktivitet. Men nu ritar jag lite mer.

Kommer du att blogga från England?

Jan B sa...

Sevfölig! Vet inte hur det stavas men du är skåning så du fattar.
Man kan liksom inte heller klaga på att det inte kommer mer från dig för man vill inte klaga på dig alls när man ser grejerna!

Hanna P sa...

Selförlig! Idag åker jag till Köpenhamn! Jag ska bland annat se en utställning med Miss Lotion, äta på en restaurang som heter Klubben, och delta i klappleken "Tör du klaebbe en kraebbe? På Danmarks Akvarium. Fullt hus med andra ord!

Kolbeinn sa...

Fint att ha dig tillbaka. Och fry-friends-tröjan och allt! Nååå!

Hanna P sa...

It's the Hot dog high-5!
Du med! Kolbi!