onsdag 8 december 2010

Arbete Pågår

Jobbar med en följetongsserie till veckotidning.

Ateljé:

Mat för hårt arbetande kulturarbetare/lärare. Blåbärspannkakor i mängder av litervis med plockade blåbär från Utby. Gamlestaden + Utby äger!

Mat för flygande vänner som blir avbildade i veckans fågel. Jag vet att jag ligger efter i veckoschemat med fågelbilder, men jag har haft så sjukt mycket att göra i skolan och med ritjobb! Glädjande nyheter dock: nya vänner söker sig till min numera utökade utfodringsbuffé! Maten består av talgboll, jordnötter och kokosnöt i snöre. Nya gäster är steglits och större hackspett. Rödhaken har äntligen lyckats klättra fast på jordnötsbehållarbollen, nötväckan kör bort allt i sin väg och trastbruden får specialfoder i form av svenska vinteräpplen (tack som fan för att du sket ner hela min balkong! lite bättre bordsskick efterfrågas hädanefter).

3 kommentarer:

Kolbeinn sa...

Satan för att jag bor på fjärde våningen. Jag vill kunna lägga ut grejer för talgoxghettot utanför. Annars får jag lägga all min kärlek på min ateljébundis Kompiz, och kompiz tjej. Båda med en rejäl sassitude, och fallenhet att äta från handen.

Hanna P sa...

Kan du inte lägga på fönsterbläcket? det gör jag. Eller häng bollar vid fönstret. Då kommer dom extra nära!
Är det katterna du pratar om? Jag vill ha en katt. En ska heta Tomas och den andra ska heta Ugglan. Det är bara så det är.

Lari sa...

Grattis på namnsdagen!