tisdag 29 januari 2013

Försummad

Hej stackars försummade blogg. Vilken chock att jag inte uppdaterat sedan augusti 2012! Skammen. Men jag hade en göttig sommar trots det fula vädret. Sen började jag skolan igen. Nu under våren läser jag min sista termin på lärarprogrammet, SISTA!

För den som inte vet eller tänker "lärarutbildningen, ja ja det kan ju vem som helst plugga" Nej så är det inte för du måste hålla ut i 9 terminer, ja det är 4,5 år av ens liv då jag helst hade velat rita serier varje dag. Alltså jag har slavat mig fram sedan fugging 2008 men nu är jag faktiskt snart klar. Men serieproduktionen har ju fått halta, min bok har fått ligga på en hylla under långa perioder.

I mitten av januari belönades jag dock med en och en halv vecka ledigt eftersom mitt examensarbete 1 av 2 fick högsta betyg och INGA kompletteringar. Då passade jag på att rita en illustration till kampanjen Ungdomar till extrapris? - Nej tack! (klicka på länken för att komma till sidan) Illustrationen kommer också vara med i det kommande numret av Syndikalisten.

Så här blev den, typ:


Ja, jag snodde paletten från en byrå som Ekta målat på Göteborgs Konstmuseum